Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

License Seminar | 5 & 13 april 2017

Netflex > Evenementen > License Seminar | 5 & 13 april 2017

Kom naar ons License Seminar!

Als professional in de IT-branche weet je dat er onwijs veel haken en ogen zitten aan softwarelicenties. Wanneer ben ik compliant? Hoe licenseert Microsoft nu ineens haar Windows Server 2016? Moet ik echt voor alle werknemers binnen mijn organisatie een Office-licentie inkopen? Hoe zit het met mijn licenties als ik de overstap maak naar een datacenter? En dan nog zoveel andere vragen die het werk van IT’ers er niet per definitie leuker op maken.

Ons License Seminar biedt dé uitkomst! In april organiseren we twee sessies om te kunnen voorzien in een aanzienlijke behoefte aan informatie- en/of kennisverwerving wanneer het aankomt op softwarelicenties.

Benny, onze licentiespecialist, neemt je mee in de meest gangbare en meest voorkomende topics, vraagstukken en problemen. Na deze sessie sta jij geheid een stuk vrolijker in je schoenen en kan jij de licentiewereld weer sterk tegemoet treden!

Schrijf je nú in voor één van de sessies van ons License Seminar in April en bemachtig hiermee tegelijkertijd een gratis licentie-inventarisatie voor jouw organisatie! Daarbij mag je kosteloos gebruikmaken van License Management van het Renewal Team binnen Netflex.

Op woensdag 5 april staat er een ochtendsessie gepland en op donderdag 13 april een middagsessie, beide bij ons op kantoor. Hopelijk tot dan!