Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

De moderne werkplek

Netflex: de ICT-partner uit Ridderkerk en moderne werkplek

De moderne werkplek

Huiswerken of hybride werken is versneld doorgevoerd bij veel bedrijven en instellingen. Maar zijn deze moderne werkplekken ook veilig en kan elke medewerker bij alle benodigde gegevens? Een IT-afdeling op afstand en toch controle houden op al deze digitale werkplekken verdient nu extra aandacht. De ‘Netflex Moderne Werkplek’ zorgt ervoor dat jouw personeel veilig en nog efficiënter online kan samenwerken. Een unieke combinatie van Microsoft 365 en Liquit Workspace om gemak en techniek optimaal met elkaar te combineren.

Als IT-manager heb je vanaf één plaats controle over alle applicaties op alle moderne werkplekken. De ‘slimme icoontjes’ op het werkblad nemen voor eindgebruikers alle complexiteit weg. Medewerkers kunnen werkelijk vanaf elke werkplek en dus vanaf elk device veilig een applicatie openen. Dat is pas een moderne en vriendelijke werkplek, die dus ook gemakkelijk is te beheren. Voor HR-managers fijn als personeel zo efficiënt mogelijk hybride kan werken en dat het werkplezier, ook op afstand, wordt vergroot. Met de Netflex Moderne Werkplek zijn en blijven je medewerkers pas écht tevreden.

Meer informatie over hoe deze Netflex Digitale Werkplek in jouw organisatie naadloos kan worden geïntegreerd? Neem contact op met één van onze Netflex accountmanagers om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bekijken. Mail naar sales@netflex.nl of bel naar ons algemene nummer 088 638 35 39 voor meer informatie.