Beatrix College

Nieuwe IT-omgeving bij het Beatrix College in gebruik genomen

De nieuwe IT-omgeving bij het Beatrix College in gebruik genomen. Ondanks de verlate levering van de laptops – als gevolg van het Corona virus – kon de school weer van start gaan na de carnavals vakantie.  

Met de nieuwe IT-omgeving is een enorme verbetering gerealiseerd. Medewerkers hebben nu persoonlijke laptops welke up2date en veilig zijn. Door het gebruik van docking stations kunnen de laptops aangesloten worden op de digiborden in de klaslokalen, zodat de les direct kan beginnen. 

Eric Geurts, Directeur Bedrijfsvoering van het Beatrix College is blij met het resultaat. “Iedereen is positief, dit is een hele verbetering!” 

Onder de Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Tilburg (SOVOT) vallen het Beatrix College, het Koning Willem II College, (een belangrijk deel van) het Reeshof College en de Tilburgse TussenVoorziening. Met ruim 400 bevlogen collega’s wordt onderwijs aan bijna 4.500 leerlingen in Tilburg en omgeving gegeven.  

Netflex heeft de nieuwe IT-omgeving van SOVOT ingericht en de scholen gemigreerd naar deze nieuwe omgeving op basis van o.a. Office 365, Liquit en Windows 10 AutoPilot.