Cases

Bij Netflex draait álles om het bereiken van ‘next level’. We gaan samen met jou alleen voor de allerbeste oplossingen en leveren high-end diensten en services om al jouw doelstellingen te realiseren. Een altijd ‘kloppend’ digitaal hart voorzien van de nieuwste relevante technologieën. Al méér dan 25 jaar pure passie voor IT. Eerlijk, betrouwbaar en flexibel. Next level by Netflex.

Zorg

IT-applicaties leveren een steeds belangrijkere bijdrage aan kwaliteit, veiligheid en kostenbeheersing in de gezondheidszorg. Digitaliseren is dan ook één van de kernwoorden in de zorg geworden. Digitale gegevensuitwisseling is de norm en alle Nederlanders willen ook veilig, snel en overal toegang hebben tot hun digitale zorggegevens. Netflex is NEN7510 gecertificeerd en weet hoe zorgverleners slimmer kunnen werken. Dit organiseren wij met onze innovatieve technologische IT-oplossingen speciaal voor de zorgsector. Wij begrijpen IT in de zorg als geen ander en denken dan ook graag mee om jouw professionele IT omgeving zo optimaal en veilig mogelijk in te richten én te laten functioneren.

Lees voorbeelden van onze successen bij zorginstellingen.

Educatie

Technologie en digitalisering worden steeds belangrijker voor onderwijsinstellingen. Nieuwe lesmethoden volgen elkaar snel op, er wordt steeds meer gevraagd en er is een tekort in het aantal leerkrachten. Wij zorgen, in het tijdperk van voortdurende digitale transformaties in het onderwijs, dat digitale oplossingen gerichter, slimmer en efficiënter worden ingezet. Als ISO 27001 gecertificeerd bedrijf weten wij als geen ander hoe oplossingen te realiseren die nu en in de toekomst voldoen aan de AVG privacywetgeving. Netflex creëert een echt betrouwbare en veilige IT-omgeving waar zowel de leerkracht als leerling altijd en overal in kan werken én leren.  
 
Lees voorbeelden van onze successen bij onderwijsinstellingen.

Commercieel

Als ondernemer wil je een robuust en toekomstbestending IT-landschap. Géén extra risico’s, maar juist je processen automatiseren en digitale zekerheid om zo efficiënter te werken en blijvend meerwaarde te kunnen creëren. Moderne werkplekken inrichten en onderhouden, waar altijd en overal veilig vandaan kan worden gewerkt, dat is ons werk. Tevreden medewerkers. Doen waar je goed in bent. Wij zijn jouw ‘back-up’, zodat jij zorgeloos jouw business doen. 
 
Lees voorbeelden van onze successen bij commerciële organisaties.

Overheid

Steeds meer overheidsprocessen worden digitaal ondersteund. Dit in het belang van burgers, instellingen en bedrijven. Cybersecurity, informatiebeveiliging en het digitaliseren van overheidsinstellingen dát zijn onze expertises. Vertrouw op de professionele IT-services van Netflex. Wij zorgen ervoor dat je als rijkscollega je werk voor onze samenleving altijd, overal en veilig kunt uitvoeren. 

Lees voorbeelden van onze successen bij overheidsinstellingen.