Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

Advocaat ondernemingsrecht (Breda)

Advocaat ondernemingsrecht (Breda)

Omschrijving

Een netwerker in hart en nieren, zo word je ook wel genoemd. Klanten kiezen jou dan ook om je interesse en je inlevingsvermogen. Door het stellen van de juiste vragen heb je snel overzicht in complexe zaken waarbij je niet terugschrikt om “out of the box” te denken. Herkenbaar? Dan komt Netflex Legal graag met je in contact!

Advocaat-medewerker via Netflex Legal.

Voor een advocatenkantoor in Breda is Netflex Legal op zoek naar een advocaat-medewerker ondernemingsrecht. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het ondernemingsrecht in de breedste zin van het woord. Je gebruikt je netwerk om potentiële klanten te leren kennen en je zorgt dat zij voor jou kiezen wegens de persoonlijke band die jullie hebben opgebouwd.

In deze rol zit je met bestuurders van MKB-bedrijven aan tafel die jij door middel van je pragmatische aanpak, van adviezen voorziet.

Jij hebt

Een afgeronde advocaat-stage. Ervaring opgedaan binnen een ondernemingsrechtelijke praktijk. De vaardigheden om snel een praktisch advies te geven. Een gezonde ambitie.

Daarnaast ben je: 

 • Woonachtig in (de omgeving van) Breda of ben je voornemens te verhuizen;
 • Een netwerker;
 • In staat om op korte termijn zelfstandig opdrachten te verwerven.

Zij zijn

Het kantoor: onze opdrachtgever is een advocatenkantoor in het centrum van Breda, al meerdere malen uitgeroepen tot de mooiste binnenstad van Nederland! Het kantoor heeft twee vestigingen waarbij jij deel uit zult gaan maken van het team in Breda. Het team waarvan je deel uit zult maken bestaat uit 7 advocaten en 2 advocaat-stagiaires.

Klanten: het kantoor is actief op de regionale markt en bedient klanten binnen verschillende sectoren. Denk hierbij aan zorginstellingen, aannemers/projectontwikkelaars, onderwijsinstellingen, woningcoöperaties. Vaak spar je met de bestuurder of de directeur-grootaandeelhouder van deze ondernemingen.

Cultuur: het is niet voor niets dat medewerkers lang blijven werken bij dit kantoor. Het marketingbeleid is hun personeelsbeleid en andersom!  Dit heeft te maken met de cultuur binnen de organisatie: er is – naast ruimte voor persoonlijke ontwikkeling – veel ruimte voor eigen initiatieven. De sfeer die er hangt is informeel maar er wordt uiteraard wel hard gewerkt. Een goede balans tussen werk en privé staat bij dit kantoor centraal. Met enige regelmaat worden er verschillende activiteiten georganiseerd, zoals borrels, bbq’s en zelfs ski-reizen.

Ontwikkeling: het kantoor heeft (persoonlijke) ontwikkeling hoog in het vaandel staan en juicht initiatieven hieromtrent dan ook toe. Je kunt doorgroeien tot partner maar dit gebeurt uiteraard wel na bewezen diensten.

Arbeidsvoorwaarden: het kantoor biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd? Wil je meer informatie of wil je solliciteren? Neem dan contact met ons op via 088-638 35 90 of sollicitatie@netflexlegal.nl of gebruik het sollicitatieformulier op de website!

  Naam:
  E-mail:
  Telefoonnummer:
  CV:
  Sollicitatiebrief:
  LinkedIn profiel: