Microsoft biedt een groot aantal krachtige services binnen Office 365, maar een uitgebreide back-up van uw Office 365-data hoort daar niet bij.

 Veeam® Backup voor Microsoft Office 365 elimineert het risico op verlies van toegang tot en controle over uw Office 365-data, inclusief Exchange Online, SharePoint Online en OneDrive for Business, zodat uw data altijd hyper-available en beschermd zijn.

Met Office 365 zijn het úw data

Met Microsoft Office 365 kan uw onderneming overal en op elk moment werken, zonder dat u een eigen infrastructuur voor e-mailberichten, bestanden en contentmanagement hoeft te hosten. Microsoft mag dan wel de infrastructuur onderhouden, het blijft úw verantwoordelijkheid om back-ups van uw bedrijfskritische Office 365-data te maken.

Met Office 365 zijn het úw data: u heeft er controle over en het is uw verantwoordelijkheid om ze te beveiligen. Met Veeam Backup voor Microsoft Office 365 kunt u het volgende doen:

  • Uw Office 365-data beschermen tegen onopzettelijke verwijdering, beveiligingsrisico’s en hiaten in de retention policy
  • Afzonderlijke Office 365-items en -bestanden snel herstellen met toonaangevende, flexibele herstelopties
  • Voldoen aan wettelijke en compliancevereisten met efficiënte eDiscovery van Office 365-back-uparchieven

Back-ups van Office 365 maken naar elke willekeurige locatie

Voor Hyper-Availability van Office 365 is veilige back-up van SharePoint-, OneDrive for Business-en Exchange-data naar een andere locatie noodzakelijk. Zo worden risico’s beperkt en weet u zeker dat u in staat bent de data van uw gebruikers te herstellen wanneer dat nodig is.

  • Haal Office 365 Exchange Online-, SharePoint Online- en OneDrive for Business-data op uit een cloud-based instance van Office 365 en maak er wekelijks, dagelijks of desgewenst om de vijf minuten een back-up van in hetzelfde formaat dat Microsoft oorspronkelijk gebruikt: een archiefdatabase op basis van Extensible Storage Engine (ESE), ook wel Jet Blue-database genoemd
  • Maak on-premises een back-up van Exchange en SharePoint met behulp van dezelfde API’sals Office 365. Dit reduceert de impact op het datacenter en bovendien kunt u frequenter back-ups van de data van uw gebruikers maken
  • Sla back-ups op de locatie van uw voorkeur op, waaronder on-premises, in een hyperscale public cloud (zoals Microsoft Azure of Amazon Web Services) of bij een lokale serviceprovider
  • Maak back-ups van unieke en gelokaliseerde versies van Office 365, inclusief ondersteuning voor Office 365 U.S. Government (DoD en niet-DoD), Office 365 Germany en Office 365 China.

Office 365 herstellen met toonaangevende,flexibele herstelopties

Betrouwbaar, granulair herstel van Office 365-mailitems, SharePoint-sites, -documenten, -bibliotheken en -lijsten, maar ook van OneDrive for Business-accounts, -bestanden en mappen: met minder hoeft u geen genoegen te nemen.

  • Snel afzonderlijke objecten in een beveiligde en gearchiveerde kopie van uw Office 365-data zoeken en granulair herstellen.
  • Direct herstel van Office 365-items dankzij een baanbrekend aantal manieren die voor ultieme herstelflexibiliteit zorgen.

eDiscovery van Office 365 data-archieven

Zonder een gemakkelijk toegankelijke kopie van uw data kan het ophalen van e-mails in verband met regelgeving of compliancevereisten kostbaar en tijdrovend zijn, en leiden tot een ingrijpende onderbreking van de bedrijfsactiviteiten.

Met Veeam kunt u met behulp van vertrouwde, geavanceerde zoekfuncties en flexibele herstel- en exportopties eDiscovery uitvoeren op Office 365-archieven. Net zo gemakkelijk als met een traditionele on-premises databack-up.