Ondersteuning van Liquit Workspace 2.6.4 stopt per 31 december 2019.

Liquit blijft zich doorontwikkelen om te kunnen anticiperen op de veranderende business vereisten, de productiviteit van de gebruikers te verbeteren en de concurrentie voor te blijven.

Hierbij willen we je informeren dat op 31 december 2019 de ondersteuning van Liquit Workspace versie 2.6.4 stopt.

De afgelopen periode zijn er een aantal belangrijke en nieuwe features uitgebracht. Hieronder kun je zien hoe je kunt updaten naar de laatste versie en wat voor interessante upgrades dit met zich meebrengt.

Dit zijn de features die je niet wilt missen:

  • Offline Support; Met offline toegang tot je Liquit applicaties kun je Liquit Workspace gebruiken zonder toegang tot de Liquit-omgeving te hebben.
  • Context Awareness; Eén van de geweldige nieuwe opties “Contexten”. “Contexten” kan worden gebruikt om packages en/of beheerrechten toe te wijzen op basis van hun contextuele informatie.
  • Release Management; Een applicatie kan verschillende snapshots in verschillende fases hebben, de beschikbare fases zijn: Ontwikkeling, Test, Acceptatie en Productie.

Bijwerken naar de nieuwste versie is eenvoudig! Ga naar https://liquit.com/downloads/.

We raden aan om altijd een back-up van je bestaande versie te maken voordat je de nieuwe installeert. Kijk op https://docs.liquit.com/docs/lws-installation-upgrade voor de volledige instructies. Heb je vragen of ondersteuning nodig bij het upgraden, stuur dan een e-mail naar feedback@liquit.com