Hybride werken is mede door de covidpandemie niet meer weg te denken uit de zorg, overheid, educatie en het bedrijfsleven. Vrijwel elke organisatie heeft tegenwoordig wel digitale werkplekken of is druk bezig met een (versnelde) digitale transformatie. Hoe zorg je als werkgever dat je data echt altijd, overal en voor elke medewerker veilig beschikbaar is? De moderne werkplek met Microsoft 365 van Netflex is daarvoor de juiste basis. 

Efficiënter digitaal samenwerken met onze moderne werkplek

Je wilt je IT graag inzetten om je medewerkers nog efficiënter en effectiever te laten (samen)werken. Een moderne werkplek met Microsoft 365 kan Netflex professioneel voor je implementeren, beheren en met innovaties geheel op jouw behoeftes afstemmen. Voor elke medewerker afzonderlijk. Zelf geen IT-beheer? Als ICT specialist met meer dan 20 jaar ervaring, en klantbeoordelingen van gemiddeld 8,7, verzorgt Netflex volledig beheer van ICT systemen. Zowel voor servers op kantoren en bij instellingen als voor cloud oplossingen.

Eén derde van alle cyberaanvallen is gericht op het MKB

Wist je dat 33% van alle cyberaanvallen gericht is op met MKB? Het risico op een cyberaanval, zoals phising of ransomware, is trouwens een stuk groter dan op een brand. Het nemen van securitymaatregelen lijkt voor een bedrijf of instelling echter niet zo eenvoudig, maar is wel noodzakelijk. Hoe bescherm jij je apparaten en wachtwoorden? Heb je een manier om snel cyberaanvallen te identificeren en risico’s en aansprakelijkheid te beperken? En heb je een proces om gegevens goed te beveiligen wanneer een werknemer je organisatie verlaat? 

Microsoft Defender for Business binnenkort beschikbaar in 365 Business Premium

Op een Netflex moderne werkplek met Microsoft 365 wordt vanaf maart de mogelijkheid geboden om je tegen deze risico’s nog beter te beveiligen. Deze nieuwe dienst heet Microsoft Defender for Business en wordt onderdeel van een 365 Business Premium licentie. Met Microsoft Defender for Business wordt de beveiliging verder verhoogd van een standaard virusscanner naar next generation cybersecurity. Deze beveiligingsupgrade kan automatisch actief scannen en je complete IT-omgeving ook veilig houden. Als securitydienstverlener kent Netflex dé technische oplossingen. Wij adviseren deze beveiligingsupgrade dan ook en regelen een vlekkeloze installatie en volledige integratie van Microsoft Defender for Business voor je. 

Wat is Microsoft Defender for Business? 

Phishing en ransomware zijn beveiligingsincidenten die steeds gerichter worden ingezet door cybercriminelen. Met auto investigation en remediation in Microsoft Defender for Business is het mogelijk om zaken te herstellen als kwaadaardige software ongevraagd veranderingen in je ICT-omgeving heeft aangebracht. Endpoint Detection & Response zorgt ervoor dat zodra er een bedreiging wordt gesignaleerd, deze direct wordt geblokkeerd en je IT-beheer hiervan op de hoogte wordt gebracht. Natuurlijk zijn er nog meer belangrijke componenten in Microsoft Defender for Business die je organisatie helpen te beschermen tegen cybercrime. Neem contact op met je Netflex-accountmanager voor meer informatie en de mogelijkheden voor jouw organisatie.