Wij zijn enorm trots op het behalen van zowel ons ISO 27001 als NEN 7510 certificaat. Voor Netflex twee zeer belangrijke mijlpalen. ISO 27001 is dé wereldwijd erkende norm voor informatiebeveiliging en NEN 7510 is dé Nederlandse norm voor informatiebescherming in de gezondheidszorg. Bij Netflex gingen we natuurlijk al professioneel om met informatiebeveiliging. De twee behaalde keurmerken bevestigen onze expertise.

ISO 27001 is dé norm voor informatiebescherming

De afgelopen periode is er bij Netflex intensief samengewerkt om te laten zien hoe we betrouwbaar met informatiebeveiliging omgaan. Door het behalen van het ISO 27001 certificaat toont Netflex aan dat processen binnen haar organisatie rondom informatiebeveiliging perfect zijn ingeregeld en gewaarborgd worden. Zo is ISO 27001 niet alleen een belangrijk certificaat, maar een actief onderdeel binnen Netflex. 

NEN 7510 onmisbaar in de zorgsector 

Met onze NEN 7510 certificering kunnen we meer en beter samenwerken in de zorgsector. NEN 7510 is de leidraad voor informatiebeveiliging in de gezondheidszorg. Door ons goed werkend managementsysteem voor informatiebeveiliging is (vertrouwelijke) informatie extra goed beveiligd. Netflex zorgt hiermee niet alleen voor veiligheid, maar ook voor duidelijkheid en uniformiteit in het beheren van gezondheidsinformatie bij alle organisaties in de zorgsector.  

Informatiebeveiliging, cybersecurity en bescherming van privacy zijn voor Netflex als water uit kraan: vanzelfsprekend, van hoge kwaliteit en overal en altijd beschikbaar Voor meer informatie over wat we met onze ISO 27001 en/of NEN 7510 certificering voor jouw organisatie kunnen betekenen kun je contact opnemen met één van onze accountmanagers.