In 1999 heeft Marko Elderson Netflex mede opgericht. Toen nog als specialist voor advisering en ondersteuning op het gebied van informatietechnologie. Tegenwoordig, met ruim 20 jaar ervaring, toonaangevend in o.a. ITconsultancy, clouddiensten en ICTbeheer.   

Échte IToplossingen op maat

Anno 2022 werken bij Netflex uit Ridderkerk dagelijks meer dan 50 Netflex Originals. Gedreven als altijd regelen zij het ICT-beheer van organisaties in Ridderkerk, maar ook ver daarbuiten, in de rest van Nederland. Ze zorgen dat bedrijven en instanties operationeel blijven en dat medewerkers nog slimmer, effectiever en efficiënter met elkaar samenwerken. Bij Netflex is IT–beheer of IT–management gericht om storingen te voorkomen, al je IT–oplossingen optimaal te laten functioneren en tijdig te signaleren wanneer onderhoud of vernieuwing van applicaties of de IT–infrastructuur noodzakelijk is. UnlimIT your business, dat is Netflex!

Netflex orginals: vakidioten met passie voor technologie

Woon jij in Ridderkerk of in deze omgeving en zoek je een (nieuwe) uitdaging in de IT? Netflex heeft altijd ICT vacatures en bovendien kun je als student stage komen lopen. Zo zijn er veel Netflex Originals gestart, die nog steeds met veel plezier transformeren, beheren en innoveren. Uitgegroeid tot échte vakidioten die hun passie voor technologie graag in de praktijk brengen.