Netflex B.V. gaat door de modder in de strijd tegen onrecht, mensenhandel, misbruik en slavernij. Op 11 juni doen namelijk 12 van onze Netflex Originals mee aan de IJM’s Mudraise voor Geoffrey bij Mud Masters in Haarlemmermeer. Een uitdagende obstacle run van 6 of 12 km met bovendien een fondsenwervende uitdaging. We gaan namelijk zoveel mogelijk geld ophalen voor ‘Geoffrey’ in de wereldwijde strijd tegen slavernij. Alleen samen maken we een einde aan slavernij! 

40 miljoen slachtoffers van slavernij
Wist je dat er ruim 40 miljoen mensen in slavernij leven wereldwijd? Slavernij is een gewelddadige misdaad en gaat veel verder dan slechte werkzaamheden. En natuurlijk is het illegaal. International Justice Mission (IJM), organisator van deze mudraise, is toegewijd om slavernij te beëindigen. 

Fundaiser slavenarbeid op vissersboten: mudraise for Geoffrey
Wij doen vanuit Netflex dus mee voor Geoffrey: een slachtoffer van slavenarbeid op vissersboten. Hij werkte drie jaar lang als kindslaaf op het Voltameer in Ghana in de visindustrie. In een gammel vissersbootje werd hij dit meer opgestuurd om te vissen en onder water de visnetten los te maken. Zwaar werk en hij maakte (veel te) lange dagen. Hij werd door IJM bevrijd en wil nu zoveel mogelijk andere kinderen daar bevrijden. Wij gaan hem daarbij helpen door mee te doen als deze mudraise en zoveel mogelijk geld in te zamelen. Help mee: sponsor Team Netflex! https://mudraise.nl/netflex-b-v