Heb jij als organisatie je cyber security op orde? Worden bijvoorbeeld al je online vergaderingen via Teams veilig uitgevoerd? Online beveiliging is belangrijker dan ooit. 100% cyberbeveiliging is nooit gegarandeerd. Voorkom als organisatie zo veel mogelijk de kans op een datalek en minimaliseer de kans op een hack. Security consultants van Netflex zorgen met o.a. jouw Microsoft Secure Score voor gedegen online security met een sterk verlaagde kans op schade door cybercrime.

Wat is Microsoft Secure Score?
Microsoft Secure Score is een momentopname van het beveiligingsniveau van jouw organisatie. Een meting wordt gedaan aan de hand van vier categorieën (Identiteit, Data, Apparaten en Apps), waarbij een hoger percentage aangeeft dat je als organisatie beter online beveiligd bent. Het is een belangrijk onderdeel van Microsoft Defender XDR en deze beveiligingsscore maakt je online kwetsbaarheden inzichtelijk. Hiermee hebben onze professionals nog betere controle, kunnen we gezamenlijk de beste cybersecurity KPI’s opstellen en indien nodig een passend plan van aanpak maken.

Next level cybersecurity
Afhankelijk van je beschikbare licenties, kan Netflex (snel) verschillende veiligheidsaanbevelingen doen voor jouw organisatie en uitvoeren. Op basis van je systeemconfiguratie gebruikersgedrag en andere beveiliging gerelateerde metingen kijken wij met onze expertise naar aanbevolen acties voor verbetering van jouw online beveiliging. Dit zal de Microsoft Secure Score van je organisatie laten stijgen tot het gewenste niveau.

Netflex kan maandelijks je Microsoft Secure Score monitoren en bijwerken. Met onze professionele adviezen en eventuele technische aanpassingen is je beveiliging van Office 365 dan altijd up-to-date. En voldoet het aan de nieuwste online beveiligingsnormen.

Méér inzicht je IT-beveiliging
Netflex zorgt met een op maat ingericht Power BI dashboard van Microsoft dat je in één oogopslag een nog duidelijker beeld hebt van je IT-beveiliging. Handig, want hiermee kun je zelf real-time je Secure Score volgen en snel zien hoe onze high tech aanpassingen je online beveiliging verder verbeteren.

Neem vandaag nog contact op met Netflex om je als organisatie beter te beschermen tegen cybercrime. We informeren je graag over de mogelijkheden om de online beveiliging van jouw IT-omgeving met Microsoft Secure Score blijvend naar een hoger niveau te tillen.

Microsoft Secure Score – online beter beveiligd - Netflex.nl