Microsoft introduceert met Copilot haar revolutionaire, intelligente AI-tool in de 365-omgeving. Vooral zakelijk is dit een waardevolle aanvulling en onmisbaar voor je toekomstige digitale werkplek. Microsoft Co-pilot is een nieuwe manier van werken en verbindt gebruikers met de kern van ons werk. Het is namelijk dé krachtigste productiviteitstool op aarde. Een AI-assistent die je bijvoorbeeld helpt met taken plannen, tabellen aanvullen in Excel en content om je blogs te schrijven voor een specifieke doelgroep in Word. Ook geeft het automatisch statusupdates van je chatgesprekken. Uiteraard geleverd met alle vertrouwde en waardevolle beveiligingen, doordat het is geïntegreerd in Microsoft 365. Zó kun jij als gebruiker je productiviteit verder vergroten en je vaardigheden verbeteren.

Naast de introductie van Copilot komt Microsoft ook met Business Chat.

Dit is het krachtige zakelijke antwoord van Microsoft op ChatGPT en het onlangs geïntroduceerde Google Workspace. Als gebruiker van Microsoft 365 kun je Business Chat straks van alles vragen. De kunstmatige intelligentie wordt gebruikt uit de online Bing Chat en is gebaseerd op Open AI’s GPT-4 en ChatGPT. Business Chat zoekt razendsnel naar de juiste antwoorden in je apps van Microsoft 365 en helpt je om bijvoorbeeld betere spreadsheets en presentaties te bouwen. Maar je kunt ook naar context vragen voor je volgende belangrijke vergadering in Teams of Business Chat vragen om relevante e-mails terug te vinden in Outlook.

In de komende maanden wordt Microsoft Copilot naar alle apps van 365, zoals Excel, Powerpoint, Teams, Outlook en Word gebracht. Daarbij zullen ook prijzen en licenties bekend worden gemaakt. Informeer tijdig bij je contactpersoon van Netflex naar de mogelijkheden voor jouw organisatie.