Liquit Workspace 4.2 is nu beschikbaar en zit boordevol nieuwe functies en verbeteringen! Deze release richt zich op betere prestaties en meer inzicht en controle over je omgeving.

Een van de belangrijkste nieuwe functies is monitoring van service activiteit. Hiermee krijg je een helder beeld van wat er op je server gebeurt, zodat je snel problemen kunt opsporen en oplossen.

Ook nieuw in deze versie zijn de uitgebreide auditmogelijkheden. Deze functie stelt je in staat om alle wijzigingen binnen Liquit Workspace te volgen en potentiële fouten te identificeren, waardoor je meer controle hebt over je omgeving.

Voor onze macOS-gebruikers hebben we geweldig nieuws: het is nu mogelijk om macOS-applicaties te implementeren via de Liquit Setup Store. Beheer je macOS-apps net zo eenvoudig als je Windows-apps!

Daarnaast introduceren we de veelgevraagde Liquit Health Check. Deze dienst helpt je Liquit Workspace-omgeving te evalueren en te optimaliseren. De Health Check omvat een online vragenlijst, een analyse van je omgeving en een rapport met aanbevelingen en best practices. Verbeter de prestaties, veiligheid en efficiëntie van je Liquit Workspace en haal het maximale uit je omgeving.

Ben je geïnteresseerd in de Liquit Health Check of wil je meer weten over Liquit Workspace 4.2? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder met je digitale transformatie.