Hybride werken met een moderne werkplek

Hybride werken met een digitale werkplek 

Wat wordt nu eigenlijk bedoeld met ‘de moderne werkplek’? Misschien nog wel belangrijker: wat is het voordeel hiervan voor mijn bedrijf en mijn personeel. En hoe kan ik deze moderne digitale werkplekken voor mijn werknemers creëren en naadloos integreren in onze organisatie. We willen werken vanaf meerdere verschillende locaties, met allerlei devices en wanneer het ons het beste uitkomt. Tuurlijk wil je daarbij toegang hebben, eigenlijk 24/7, tot alle applicaties en bedrijfsinformatie die jij nodig hebt.  

Veilig en efficiënter samenwerken 

Hybride werken is mede door de coronapandemie wereldwijd versneld doorgevoerd in organisaties. Maar betekent dit ook dat je veiliger, efficiënter en prettiger kunt samenwerken? Deze moderne werkplek verdient zeker de nodige extra aandacht. Het gaat nu namelijk niet over een ergonomische bureaustoel, maar om een veilig bureaublad met alle benodigde data en applicaties voorhanden. Een ingang naar jouw bedrijfsomgeving van buiten je vertrouwde kantoorpand. En die op elk moment en overal ter wereld beschikbaar moet zijn. 

De Netflex Moderne Werkplek 

Maak hybride werken écht vanzelfsprekend, zoals water uit de kraan komt. De ‘Netflex Moderne Werkplek’ is dé mobiele werkplek en eentje die zowel duurzaam als veilig is. Uitgerust met een betrouwbare Microsoft Office 365 omgeving in combinatie met Liquit Workspace. Samenwerken met Microsoft Teams en in alle Word, Excel en PowerPoint documenten. Ontdek ook de handige, maar vaak nog onbekende applicaties, zoals de applicaties Delve en Sway. En met de slimme icoontjes van Liquit heb je altijd en overal toegang tot al je benodigde bedrijfsapplicaties. Dat is pas thuiswerken met een complete digitale werkplek. 

Niet alleen om medewerkers veilig en efficiënter te laten (samen)werken is onze ‘Netflex Moderne Werkplek’ de beste digitale oplossing. Je IT-afdeling heeft er namelijk ook baat bij. Men kan met Liquit Workspace namelijk vanaf één centraal punt alle bedrijfsapplicaties eenvoudig en veilig beheren. Lees meer over de moderne werkplek