Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

Accountmanager

Accountmanager 

Ben jij een echte netwerkspecialist? Nee, niet op ICT-gebied, maar op persoonlijk vlak en op LinkedIN. Een zelfstandige accountmanager ICT met een groot eigen netwerk. Iemand die graag werkt met een vaste groep loyale relaties. En deze mooie klantenlijst bij Netflex verder gaat aanvullen. Iemand zoals wij, een Netflex Original, met passie voor ICT en een gezonde dosis gedrevenheid.  

Bij Netflex ben je thuis! Dat is wat je nieuwe collega’s over ons als werkgever gaan zeggen. Dit warme thuisgevoel krijg je van ons met daarbij een gezellig én professioneel salesteam. Je werkplek is modern en door heel Nederland met als standplaats Ridderkerk en/of je eigen thuis. Natuurlijk is er ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en helpen wij je bij Netflex graag om het maximale uit jezelf te halen. De beloning? Een uitstekend salaris, de nieuwste smartphone en een fraaie leaseauto. Daar kun jij dan weer mee thuiskomen! 

Ons verlanglijstje voor jou als Accountmanager. Je hebt: 

 • HBO werk- en denkniveau, 
 • een eigen netwerk en ervaring in het uitbouwen hiervan, 
 • een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid, 
 • minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie, 
 • aantoonbare affiniteit met ICT en automatisering, 
 • ervaring in het verkopen van Microsoft-oplossingen (daarmee scoor je bonuspunten!) en 
 • 32/40 uur per week vrij in je agenda. 

Ben jij die gedreven accountmanager met passie voor ICT? Overtuig ons in een korte maar bondige motivatiebrief waarom jij ons salesteam wil komen versterken. Met daarbij je CV. Liever pitchen in een video? Laat maar zien! 

Over Netflex 
Bij Netflex zijn de digitale mogelijkheden eindeloos. Al sinds 1999 zien wij IT als water uit de kraan. Een IT-netwerk van Netflex werkt vanzelfsprekend, net als er drinkwater uit de kraan komt. Deze ICT-omgeving houden we met onze professionele supportafdeling tevens net zo schoon, veilig én van hoge kwaliteit. Bovendien staat bij Netflex de eindgebruiker altijd centraal. En zijn de mogelijkheden van elke ICT-omgeving afgestemd op de digitale werkplek van de medewerkers. Zo behouden onze relaties te allen tijde zelf de controle en bepaalt men zelf wie welke data mag zien en gebruiken binnen een organisatie. Van zorg tot overheid en van zakelijke dienstverlening tot ICT in het onderwijs. Wij regelen het. Dat is Netflex: UnlimIT your business! 

  Naam:
  E-mail:
  Telefoonnummer:
  CV:
  Sollicitatiebrief:
  LinkedIn profiel: